Φωτογραφίες από έκθεση

Φωτογραφίες από έκθεση
Φωτογραφίες από έκθεση

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Δεύτερη Ζωή

Σήμερα έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του αγαπητού φίλου Κανίογλου Γιάννη στο χώρο της καπναποθήκης στην πλατεία του Καπνεργάτη, στη Καβάλα
Μια έκθεση που εξέπληξε πολλούς με την ομορφιά και την ιδιαιτερότητα των έργων του Γιάννη. Κομμάτια ξύλου που τα έδερνε η θάλασσα στα χέρια του Γιάννη πήραν πνοή και ξεκίνησαν μια "Δεύτερη Ζωή" στον κόσμο μας.
Αυτό το ιστολόγιο ελπίζω να είναι ένας χώρος όπου οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορέσουν να αναρτήσουν σχόλια, καθώς επίσης και να βλέπουν μετά το τέλος της έκθεσης την συλλογή των έργων του Γιάννη.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή από 10:00 έως 13:00 και από 18:00 έως 21:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή για δύο εβδομάδες.
Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε μερικά από τα έργα. Περισσότερα μετά το τέλος της έκθεσης
ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ
Καλή επιτυχία
Πηγαδάς Βασίλης

4 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια
    Ειναι πραγματικά μία όαση χαράς και ανάτασης να παρακολουθής ανθρώπους μέσα σε αυτή τη μίζερη και άθλια media ζωή μας , να έχουν το κουράγιο και την έμπνευση να δημιουργούν και να αναγεννούν τη φύση και κατ΄επέκταση την ίδια τη ζωή.
    Γιάννη σ΄ευχαριστούμε και εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια.
    Μ. Αντωνακούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιάννης χρωμάτιζε πάντα με το δικό του τρόπο το γκρίζο της καθημερινότητας μας. Η προσφορά είναι συνδεδεμένη με την προσωπικότητά του.
    Αυτό που λέμε, να δίνεις. Ζωντάνια, ελπίδα, κουράγιο, γνώση, εμπειρία, φως, χρώμα.
    Η παλέτα του έχει πολλή χρώμα για τ' άψυχα.
    Για τα έμψυχα, ο Γιάννης βουτάει το χρωστήρα του, μέσα στην καρδιά του.
    Να είναι πάντα δημιουργικός και για τα δύο.
    Αποστόλης Παπαδημητρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζοντας τις τελευταίες δυσκολίες που πέρασε ο Γιάννης, πηγαίνοντας στην έκθεση, αναρωτιώμουν τι θα συναντήσω!τι ξέσπασμα θα δουνε τα μάτια μου!Απεναντίας, διαπίστωσα πως εκεί μεσα στο εργαστήριό του καθώς απομονώνεται,γαληνεύει η ψυχούλα του και ταξιδεύει ανενόχλητος όπου εκείνος θέλει..Χάρηκα στ αλήθεια πάρα πολύ φίλε μου που έχεις τη δική σου δικλείδα ασφαλείας.
    Όσο γι αυτήν τούτη την έκθεση έχω να πω οτι πρόκειται για μια ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ"
    Ανθή Έλευθεριάδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε και συνάδελφε Γιάννη.
    Δεν μπόρεσα δυστυχώς να δω από κοντά την έκθεσή σου. Η απόσταση Καβάλας - Αθήνας παραμένει απαγορευτική. Είδα όμως τις εξαιρετικές φωτογραφίες που ανέβασε ο φίλος σου Βασίλης Πηγαδάς στο Blog της "δεύτερης ζωής" και πήρα μια μικρή δόση από το πηγαίο ταλέντο σου και το περίσσευμα ψυχής που καταθέτεις σε αυτά τα ταπεινά υλικά. Δέξου λοιπόν τα θερμά μου συγχαρητήρια για την προσφορά σου και το κουράγιο σου μαζί με τις ευχές μου για καλή και δημιουργική χρονιά.
    Υ.Γ. Έγραψα (χωρίς την άδειά σου - με συγχωρείς γιαυτό)ένα μικρό κείμενο στο blog της Πολιτιστικής Ενότητας ΟΤΕ.
    http://politistiki-enotita.blogspot.com/2011/01/blog-post.html
    Με εκτίμηση
    Στέλιος Κυδωνάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή